0313 - 472084 info@iam-sports.nl
I AM JUNI

I AM SEPTEMBER

De schoolvakantieperiode is voorbij en ons rooster is weer terug bij normaal. Alle kidslessen zijn weer begonnen!

Na de succesvolle Ladies Night is er op 15 september de Men’s Night. Wij zorgen voor een heerlijke barbeque met drank en goede muziek. Neem je maten mee, om mee te doen aan de PUB-QUIZ en de Boogschietcompetitie! DM BBQ voor meer info.

Elke vrijdag (1,8,15,22) in september is er een Latin Dance Clinic. Kom jij gezellig je dans skills weer een beetje opfrissen? Onder leiding van Jacco kun je op een ontspannen en gezellige manier de Latin dans ervaren.
DM Dance voor info en deelname.

Het FIT&FOOD programma start eind september weer met clinics en begeleiding. @Whataboutfood.nl en @IAMSPORTSDOESBURG begeleiden je 12 weken lang met voedings-, trainings- en mindset advies. Er is beperkt plaats dus vraag even bij de balie wat de mogelijkheden zijn.

Wij gaan weer lekker sporten (en dansen 😉 )

We zien je snel!

TEAM I AM SPORTS

#Doesburg #IAMSPORTS #LaagKeppel #Beinum #sportendoejebijons #Ellecom #Dieren #HoogKeppel #Wehl #Drempt #alsofjethuisbent #Achterdrempt #Hummelo #DeSteeg #Angerlo

P.S. Weet jij nog hoe je de Latin dansen moet doen? Of wil je gewoon eens proberen of dansles iets voor je is?
Kom dan 1, 8, 15 en 22 september naar de Latin Danceclinic o.l.v. onze Dancemaster Jacco. (DM “DANSCLINIC” voor info en aanmelding).

P.s.s. check onze sociale media voor meer!