0313 - 472084 info@iam-sports.nl
Fitness - Sporten - I am Sports - NJ
Fitness

Functional fitness word gegeven in de fitness zaal. Anders dan bij reguliere fitness, maak je bij functional fitness training geen gebruik van standaard fitnessapparatuur.

Je traint met je eigen lichaamsgewicht of met materialen zoals suspension trainers, medicine ballen, weightbags en elastieken. Door deze manier van trainen, train je niet 1 spiergroep per oefening, maar daag je je hele lichaam uit.

Jeugd Fitness

Fitness gericht op onze jeugdige sporters.

Deze doelgroep wordt begeleid om de basisiprincipes van het fitnessen te leren. Conditie en kracht zijn de pijlers waar op gericht wordt. De trainers zorgen voor een veilige trainingsomgeving om overtraining en blessures tegen te gaan.

Jeugd fitness met aandacht

Onze motto is dat iedereen moet kunnen sporten ongeacht leeftijd, niveau, beperking. Om de kinderen met beperking de mogelijkheid te bieden om te sporten hebben we diverse sportmomenten met aandacht. Zo ook fitness met aandacht. Dit wil zeggen dat de groep niet groter is dan 10 kinderen, waardoor het kind de aandacht kan krijgen om zich te ontwikkelen op zijn of haar niveau. Ze worden begeleid om de basisprincipes van fitness te leren. Conditie en kracht zijn de pijlers waar op gericht wordt. De trainers zorgen voor een veilige trainingsomgeving om overtraining en blessures tegen te gaan.

Is dit de sport die bij jouw past? Neem de volgende stap