VirtuaGym

is een online sportplatform waarmee je fit kunt worden

VirtuaGym

VirtuaGym is een online sportplatform, waarmee je op een leuke manier fit kunt worden. Beginnende bewegers worden op weg geholpen en extra gemotiveerd, terwijl fanatieke sporters in VirtuaGym een ideale aanvulling op hun sportieve lifestyle vinden. Daarnaast kun je met VirtuaGym online tegen elkaar sporten. Bewegen wordt op deze manier leuker dan als een hamster op een loopband lopen en daardoor veel makkelijker vol te houden is.”

Met VirtuaGym sport je samen met behulp van online begeleiding. Met behulp van een goed doordacht en uitgewerkt online programma krijg je de nodige begeleiding om je trainingsdoelen te behalen. Je wordt gemotiveerd om een gezonde lifestyle te volgen en online sporten, samen met andere leden, behoort ook tot de mogelijkheden. Er is een VirtuaGym app beschikbaar voor Android en iPhone.

Na inschrijving bij I AM Sports krijg je een activatie code met deze code kan je Virtuagym activeren. Als I AM Sports lid heb je beschikking tot de onderstaande opties:

  • Een persoonlijk Fit Profiel
  • Basis Trainingsprogramma
  • Basis Voedingsadvies

VirtuaGym PRO

Wil je meer mogelijkheden? Dan kun je een VirtuaGym Pro lidmaatschap overwegen. De kosten van VirtyaGym Pro zijn €5,- per maand. Je ontvangt hiervoor de volgende extra’s:

  • Meer training programma’s
  • Trainingsplan Creator
  • Voedingsdagboek

Persoonlijk Fitness Schema
Virtuagym biedt fitness schema’s voor allerlei doelen: afvallen, spieren opbouwen of fit worden. Je krijgt een schema op maat!

Voedingsplan op Maat
Voeding is de sleutel tot resultaat. Maak een persoonlijk voedingsschema en krijg een dagelijks calorieadvies.

Behaal Doelen
Ons uitgebreide systeem biedt de mogelijkheid om doelen te stellen voor gewicht, verbrande calorieën, vetpercentage en meer.

Telefoon

0313 - 472084

Adres

Looiersweg 4
6982 AN Doesburg

Openingstijden

Maandag 9:00-22:00 u
Dinsdag 7:30-22:00 u
Woensdag 9:00-22:00 u
Donderdag  9:00-22:00 u
Vrijdag 9:00-21:00 u
Zaterdag 9:00-12:00 u
Zondag 9:00-12:00 u

Stuur een e-mail

    KVK: 65764099 / Algemene voorwaardenDisclaimer / Copyright© 2016 -